WORD JIJ GEL POLISH SPECIALIST?


Gel polish is een van de meest gevraagde behandelingen. Super populair en bij mij leer je gel polish aanbrengen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.Gel polish behandelingen

zonder de natuurlijke nagel te beschadigen

Gel polish is super populair. Steeds meer vrouwen investeren in zichzelf en willen er verzorgd uitzien. Maar ken je de horrorverhalen dat je nagel helemaal kapot gevijld wordt? Of heb je het zelf eens meegemaakt?


Het is een veel gehoorde klacht van klanten. Salons zijn dit “erbij” gaan doen en weten niet goed hoe ze een natuurlijke nagel moeten behandelen.

 

Maar dit is niet hoe wij het doen!

Wij leren je alle ins en outs over de natuurlijke nagel. Kennis van de natuurlijke nagel is essentieel om te weten hoe je met een behandeling begint. Tevens leer je in de training hoe je perfect een nagel kunt lakken. Dé ideale training als je nieuw bent in de nagelwereld.


Nadat je deze kennis hebt vergaard of wanneer je al kennis hebt over de natuurlijke nagel dan maak je kennis met onze gel polish. Onze gel polish onderscheidt zich van andere systemen omdat er NIET op de natuurlijke nagel hoeft te worden gevijld.


De gezondheid van je natuurlijke nagels wordt behouden. Geen pijn aan je nagels, de nagels in topconditie.


Nog een heel groot bijkomend voordeel is dat het vanaf 5 minuten af te weken is. Ook dit zonder te vijlen. Ik geef alle kennis over gel polish door aan jou. Zo kun jij meteen in de salon aan de slag omdat je weet hoe je te werk moet gaan, welke producten je gebruikt en waarom. Plus alle tips en trics zodat je perfect kunt lakken.

GEL POLISH STYLIST 


-theorie

-anatomie en pathologie van de natuurlijke nagel

-productkennis

-manicure techniek

-vijlen van de nagels

-schoonmaken van de nagels

-verzorgen van de natuurlijke nagels

-laktechnieken

-hygiënemaatregelen

-veilig werken

Nadat je de training met goed gevolg hebt doorlopen ontvang je een certificaat.