Business babe  |  creatief  |  docent  |  In love with CND™  |  streeft naar perfectieHoi, ik ben

Mariëlle Buijs


Herken je dit: afbladderende nagellak, slappe en buigzame nagels? Wat een dilemma’s hebben wij als vrouw mee te maken toch?! Pff ;-) Nou, diezelfde dilemma’s daar had ik mee te maken. Zeker na mijn zwangerschap waren mijn nagels helemaal flexibel. Hierdoor werden ze niet eens meer langer, want ze scheurden continu in.

 

Gelukkig heb ik de oplossing in huis! Gel polish, een lak die je nagels verstevigt, waardoor je nooit meer te maken hebt met afbladderende nagels en waardoor je nagels kunnen groeien. En na mijn zwangerschap ben ik overgestapt op kunstnagels. Nu ben ik altijd verzekerd van mooie, sterke en verzorgde nagels. Een must voor iedereen, want je handen zijn je visitekaartje!

 

Tien jaar geleden stapte ik de nagelwereld in en volgde de opleiding tot allround nagelstyliste. Na deze opleiding met succes te hebben afgerond, wilde ik meer. Ik wilde iets kunnen bieden wat niet iedere salon heeft.

 

Daar kwam CND™ om te hoek kijken. CND™ is marktleider op het gebied van nagelstyling en alles wordt ontwikkeld in het eigen laboratorium. Zij kunnen dus precies antwoord geven op de vragen hoe en waarom. Dat wil ik ook! Werken met producten waar ik in geloof en achter sta! Ik streef naar perfectie.

 

Ontwikkeling staat voorop; want stilstand is achteruitgang. Ik train op regelmatige basis om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo zorg ik ervoor dat ik verliefd blijf op mijn werk en mijn klanten een “WOW” gevoel geef.

 

Na een omscholing bij CND™ werd ik gevraagd om docent te worden voor CND™. Een hele eer in de nagelwereld, want ons team bestaat uit slechts twaalf dames in de hele BeNeLux. Naast dat ik mijn cliënten voorzie van mooie nagels, mag ik dus ook nieuwe stylistes de fijne kneepjes van het vak leren. Ook dat doe ik met volle passie. We gaan door totdat de stylist het vak tot in detail kent en uitvoert.

 

Oprecht kan ik zeggen dat ik iets kan bieden wat niet iedere salon heeft. Kennis is de sleutel tot succes. Door mijn vakkennis en de aandacht voor mijn cliënt, kan ik voor iedereen een behandeling op maat maken.

 

Zie ik jou binnenkort in de salon?

 

Liefs Mariëlle

Waarmee kan ik je helpen?

GEL POLISH

Gel polish op natuurlijke nagels

Perfect gelakte nagels met lichte versteviging, aangebracht op de natuurlijke nagel. 

KUNSTNAGELS

Natuurlijk ogende verlenging

Sterke, natuurlijke ogende nagels met verlenging en kleur naar keuze. Gel- acryl- en biabnagels. 

OPLEIDINGEN

(Vak)opleiding & trainingen

Vakopleiding nagelstyling, biab-, gel polish-, nail art trainingen en marketingopleiding.